ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου Αλβανού

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου Αλβανού

 Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης, με θύμα 50χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του σκουρόχρωμου οχήματος, που εμπλέκεται στο περιστατικό και ερευνάται και ερευνάται εάν πρόκειται για τον δράστη. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει σύλληψη.

Στο οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας και προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου, ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό.

Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα.

Ακολούθως ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, δράστης και θύμα νωρίτερα ήταν μαζί σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν μαζί στο ίδιο βενζινάδικο, στην οδό Σόλωνος. Εκεί άρχισαν να διαπληκτίζονται. Τότε ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον φίλο του τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια ο δράστης αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το σημείο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.