Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία - Στο νοσοκομείο η σύζυγός του

Η σύζυγος του δικηγόρου δεν ανέφερε τίποτα στους γιατρούς για ενδοοικογενειακή βία και έλεγε πως έπεσε από τις σκάλες 

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία - Στο νοσοκομείο η σύζυγός του
UNSPLASH.
1'

Στη σύλληψη γνωστού δικηγόρου προχώρησαν αστυνομικοί, έπειτα από αναφορά ότι η σύζυγός του έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου μετέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε νοσοκομείο μαζί με τον δικηγόρο σύζυγό της. Εκεί φέρεται να είπε στους γιατρούς ότι είχε ένα ατύχημα και συγκεκριμένα ότι έπεσε από τις σκάλες, όμως, ο γιατρός που την εξέτασε διαπίστωσε ότι τα τραύματά της προέρχονται από χτυπήματα. Έτσι, ο συγκεκριμένος γιατρός ειδοποίησε τους αστυνομικούς και ο δικηγόρος σύζυγός της συνελήφθη.

Στην αναφορά των γιατρών γίνεται λόγος για πολυτραυματία και για χτυπήματα που μακροσκοπικά τουλάχιστον δεν συνάδουν με χτυπήματα από πτώση. Γι' αυτό και τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Πάντως, στην κατάθεσή της, η σύζυγος του δικηγόρου δεν αναφέρει τίποτα για ξυλοδαρμό και επιμένει ότι έπεσε από τις σκάλες. Αυτό υποστηρίζει και ο δικηγόρος σύζυγός της, ο οποίος έλεγε στους γιατρούς νοσοκομείου: «Βοηθήστε την, έπεσε από τις σκάλες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
15:24ME TO N & ME TO Σ

Ρε άντε… δεξιωθείτε!