ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δύο προσαγωγές για την απαγωγή της 27χρονης

Δύο προσαγωγές για την απαγωγή της 27χρονης

Δύο άτομα προσήχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (16/11/2014) στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και εξετάζονται για την υπόθεση της απαγωγής της 27χρονης φοιτήτριας πριν από δύο εβδομάδες στην Κυψέλη.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, ηλικίας 48 και 53 ετών, οι οποίοι δεν προέρχονται από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, εντοπίστηκε στον Μαραθώνα το κρησφύγετο, στο οποίο κρατούσαν όμηρο τη νεαρή κοπέλα, όπως και μέρος των προσημειωμένων χρημάτων, που κατεβλήθησαν ως λύτρα, στον έναν εκ των δύο προσαχθέντων.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, εντόπισαν ίχνη DNA των δραστών της απαγωγής της φοιτήτριας, ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Το DNA, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, εντοπίστηκε σε δύο σημεία, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησαν οι δράστες για τον πατέρα της κοπέλας στο παρμπρίζ ενός φορτηγού στη Νέα Ιωνία και στα ρούχα της κοπέλας.

Το δεύτερο DNA, στα ρούχα της απαχθείσας, φέρεται ότι είναι του οδηγού του αυτοκινήτου που την μετέφερε κοντά στο σπίτι της, με τον οποίο ήλθε σε επαφή όταν άρχισε η διαδικασία της απελευθέρωσής της.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα του DNA, όπως και αυτά από την έρευνα των τηλεφωνικών κλήσεων των προσαχθέντων, ώστε να μετατρέψουν σε συλλήψεις τις προσαγωγές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την ώρα οι δύο Έλληνες δεν έχουν ομολογήσει την πράξη τους και αρνούνται όλες τις κατηγορίες.

To χρονικό της απαγωγής

Η κοπέλα απήχθη από το κέντρο της Αθήνας στις 31 Οκτωβρίου και για μια εβδομάδα έζησε τον δικό της εφιάλτη.

Οι δράστες την παρακολουθούσαν καιρό και γνώριζαν τα δρομολόγιά της, ώσπου βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία και την έβαλαν με τη βία σε ΙΧ.

Τρεις μέρες αργότερα οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια της κοπέλας, ζητώντας λύτρα ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Η οικογένεια ενημέρωσε την Αστυνομία και, έπειτα από διαπραγματεύσεις, το ποσό των λύτρων έπεσε στα 82.000 ευρώ, τα οποία και δόθηκαν από την οικογένεια στο Νέο Ηράκλειο, σε συγκεκριμένο σημείο.

Λίγες ώρες μετά, οι δράστες άφησαν την κοπέλα στην περιοχή της Κυψέλης.

Η 27χρονη ήταν καλά στην υγεία της και δεν είχε κακοποιηθεί.

Σχετικές ειδήσεις