ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό στη Μάνη - Ο δράστης πυροβολούσε και ζητούσε συγγνώμη

Φονικό στη Μάνη - Ο δράστης πυροβολούσε και ζητούσε συγγνώμη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από τη δικογραφία της διπλής δολοφονία στη Μάνη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι απολογίες των δύο δραστών αποκαλύπτουν τα όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά το φόνο.

Η στιχομυθία μεταξύ των δυο 18χρονων κατηγορούμενων λίγο πριν πέσουν οι πυροβολισμοί προκαλεί ανατριχίλα. Το Έθνος της Κυριακής δημοσιεύει τους διαλόγους:

«Εάν γίνει κάτι θα ρίξεις ή θα ρίξω;», ρώτησε ο Ν.Μ. για να πάρει την απάντηση «δεν μπορώ να ρίξω εγώ», από τον Π. Μ.

H πεντάωρη αναπαράσταση του εγκλήματος που έλαβε χώρα πριν από λίγες εβδομάδες, απομάκρυνε οριστικά το ενδεχόμενο συμμετοχής τρίτου ατόμου στην άγρια δολοφονία των δύο bodybuilder στη Μάνη τον Αύγουστο του 2014.

Τα συμπεράσματα που εξήγαγαν οι ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές κατά την πολύωρη αναπαράσταση του ειδεχθούς εγκλήματος, είναι πως οι δύο νεαροί δράστες ενήργησαν μόνοι τους. Η αναπαράσταση έβαλε τέλος στο θρίλερ για την ύπαρξη τρίτου δράστη που δεν είχε εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αποδείχθηκε, μοναδικά άτομα που ενήργησαν εκείνο το βράδυ είναι οι δύο συλληφθέντες. Οι απολογίες ρίχνουν φως στα όσα συνέβησαν τη στιγμή της δολοφονίας. Ο Ν.Μ. έλεγε στα θύματα «συγνώμη ρε φίλε», καθώς τα πυροβολούσε, ο Π.Μ. έκανε εμετό.

Σχετικές ειδήσεις