ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ηρωίνη

Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ηρωίνη

Αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία εξάρθρωσε δύο εγκληματικές ομάδες που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε Αττική και Πελοπόννησο.

Οι έρευνες των αστυνομικών διήρκεσαν μήνες και οδήγησαν τις Αρχές σε δύο εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν σε περιοχές της Αττικής και της Πελοπονήσσου και δραστηριοποιούνταν μέσω του καταυλισμού όπου διέμεναν στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Οπως προέκυψε από τις έρευνες, από την 21η Ιανουαρίου του 2015 έως και τη σύλληψή τους, τα μέλη των δύο ομάδων είχαν διακινήσει συνολικά πάνω από 9 κιλά ηρωίνης, βγάζοντας περίπου 170.000 ευρώ.

Συνελήφθησαν συνολικά 23 άτομα, με τα 21 από αυτά να είναι μέλη των εγκληματικών οργανώσεων και τα άλλα να 2 κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Μάλιστα, στις οργανώσεις φέρονται να εμπλέκονται 123 ακόμα άτομα τα οποία κατηγορούνται για κακουργηματικές ή πλημμεληματικές παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Σχετικές ειδήσεις