Λάρισα: Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, χάκαραν υπολογιστες

Λάρισα: Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, χάκαραν υπολογιστες

Όπως διαπίστωσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερες φθορές δεν σημειώθηκαν, γράφτηκαν όμως υβριστικά συνθήματα σε αφίσες του κόμματος και της νεολαίας που υπήρχαν κρεμασμένες στους τοίχους, ενώ είχαν διαρρηχθεί οι κλειδωμένες πόρτες στο γραφείο του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Πέτρου Παπαγεωργίου, καθώς και σε αυτό της βουλευτή, Άννας Βαγενά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπολογιστής του συνεργάτη της, δικηγόρου Δημήτρη Κούρτη, βρέθηκε χακαρισμένος, ενώ φαίνεται ότι οι καταληψίες όχι μόνο διάβασαν και ανακάτεψαν έντυπο υλικό που υπήρχε στον χώρο, αλλά... έβγαλαν και πολλές φωτοτυπίες από το ίδιο υλικό, καθώς ήταν ιδιαίτερα μειωμένο το μελάνι στον εκτυπωτή του γραφείου!
 
Γενικότερα, η μεγάλη αναστάτωση που παρατηρήθηκε στο γραφείο της κ. Βαγενά, οδηγεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο συμπέρασμα ότι εκεί είχαν στήσει οι καταληψίες το «στρατηγείο» τους τις ώρες που διήρκησε η κατάληψη.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό... απομεινάρι της κατάληψης είναι το μικρό χρηματικό ποσό από το ταμείο του κόμματος που βρέθηκε σχισμένο σε πολλά κομμάτια, σκορπισμένο στον χώρο!
 
Τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν χθες  ότι καταδικάζουν απερίφραστα αντίστοιχες ενέργειες και βανδαλισμούς, διευκρίνιζαν όμως ότι δεν προτίθενται να κινηθούν νομικά εναντίον των καταληψιών, απόφαση που πάρθηκε άλλωστε σε ανώτερο κομματικό επίπεδο.
 
Πηγή eleftheria.gr