ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στη Γλυφάδα: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έναν απλό έλεγχο

Τρόμος στη Γλυφάδα: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έναν απλό έλεγχο

Γλυφάδα | Επίθεση με μαχαίρι: Ψυχολογικά διαταραγμένος ο δράστης - Δύο αστυνομικοί τραυματίες - Άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Γλυφάδας – Όλο το χρονικό

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν αργά το μεσημέρι της Τρίτης (21/11/2017) στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου επιτέθηκε με ένα αιχμηρό αντικείμενο εναντίον δύο αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έναν τυπικό έλεγχο.

Όπως αναφέρει το CNN.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου αντέδρασε, έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα μαχαίρι και αρχικά τραυμάτισε πολύ ελαφρά έναν αστυνομικό.

Ένας δεύτερος αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και είδε το περιστατικό, έτρεξε να βοηθήσει τους συναδέλφους του.

Τότε, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητο, αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ προσπάθησε εκ νέου να χτυπήσει τους αστυνομικούς.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Γλυφάδας, με τον δράστη να εγκαταλείπει τελικά το όχημά του επί της οδού Κύπρου και να καταφεύγει σε ένα κατάστημα οπτικών.

Εκεί έφτασε και ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και τον καταδίωκε και οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει, όμως δέχτηκε μαχαιριά από τον δράστη στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν, τελικά, να συλλάβουν τον δράστη. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές γιατί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος έσπευσε στο κατάστημα με τα οπτικά, όπου και σημειώθηκε η επίθεση.

Σχετικές ειδήσεις