ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σέρρες: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης

Σέρρες: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια κάνναβης

Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 64 και 19 ετών, αντίστοιχα, για καλλιέργεια κάνναβης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών σε αγροτικές περιοχές των Σερρών, οι δύο συλληφθέντες καλλιεργούσαν σε θαμνώδεις εκτάσεις συνολικά 29 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,8 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ εντοπίσθηκε και ποσότητα αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 1 κιλού και 220 γραμμαρίων.

Από τις οικίες και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν ένα δοχείο που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης και υγρό μείγμα, για την παραγωγή χασισέλαιου, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 56,2 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης κατασχέθηκε ένα όχημα και εξοπλισμός (σκαπτικά εργαλεία, δοχεία, γάντια) που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.