MEDIA

Ανατροπή στην τηλεόραση: Οι δυο σειρές που θα αντικαταστήσουν το «Τατουάζ»

Ανατροπή στην τηλεόραση: Οι δυο σειρές που θα αντικαταστήσουν το «Τατουάζ»
Μπορεί το Τατουάζ να φεύγει ωστόσο οι δυο σεναριογράφοι θα μας αποζημιώσουν... διπλά!

Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου παίζουν σε διπλό ταμπλό!

Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου ετοιμάζονται για το νέο τηλεοπτικό «χτύπημα», μετά την ολοκλήρωση του υπερεπιτυχημένου «Τατουάζ», καθώς έχουν στα σκαριά δυο σειρές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία» το δίδυμο ετοιμάζει δυο σειρές, μια εβδομαδιαία και μια καθημερινή. Η πρώτη θα είναι σκηνοθεσίας του Ανδρέα Γεωργίου, στην οποία θα πρωταγωνιστεί κιόλας, ενώ το σενάριο το έχει γράψει η Βάνα Δημητρίου.

Πρωταγωνιστής, εκτός του Ανδρέα Γεωργίου, θα είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος ενώ μέχρι τον Απρίλιο θα είναι έτοιμος και ο πιλότος της σειράς, με τον οποίο θα γίνουν και οι διαπραγματεύσεις με τα κανάλια.

Το άλλο εγχείρημα αφορά ένα καθημερινό σήριαλ, το οποίο θα βασίζεται στο βιβλίο «Αστέρια στην άμμο», της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη. Αυτό θα είναι το δεύτερο βιβλίο που το τηλεοπτικό δίδυμο θα μεταφέρει στην οθόνη, καθώς είχαν προηγηθεί τα «Δίδυμα Φεγγάρια».

Εδώ μιλάμε για μια καθημερινή σειρά, με την Ρένα Ρίγγα να είναι στο σενάριο ενώ το δίδυμο Στέφανος Μιχαήλ και Δανάη Παππά θα είναι αυτό που θα πρωταγωνιστήσει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.

Που θα δούμε όμως τις δυο σειρές;

Εδώ ξεκινάει ο… γρίφος. Ο Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ξεκαθάρισε πως ο Αlpha έχει τον πρώτο λόγο ωστόσο το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» βάζει στο παιχνίδι και το ΣΚΑΪ, που έχει κάνει στροφή σε πιο ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ και το Open του Ιβάν Σαββίδη «κοιτάζει» την περίπτωση να κάνει κίνηση προς το δίδυμο.

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσαν» όταν άνοιξαν τη βαλίτσα του – Ήθελε να μπει στο αεροπλάνο με… ΑΥΤΟ (pics)

Αποκάλυψη - «βόμβα» Κεχαγιόγλου στο Newsbomb.gr για το μοντέλο με την κοκαΐνη λίγο πριν τη δίκη

Το Newsbomb.gr στη Χαλκίδα: Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι - Το νερό έχει καλύψει τα πάντα (pics&vids)