ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα Γουδί: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - «Την είδα να σέρνει το πτώμα της μητέρας της» (vid)

Έγκλημα Γουδί: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - «Την είδα να σέρνει το πτώμα της μητέρας της» (vid)

Με μονωτική ταινία έπνιξε τη μητέρα της η 68χρονη - Σοκάρει η ομολογία της

Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία είδε την 68χρονη κόρη της ηλικιωμένης να αφήνει το πτώμα της μητέρας της τυλιγμένο με κουβέρτα στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στο Γουδί.

Η μάρτυρας - κλειδί της οικογενειακής τραγωδίας στο Γουδί βοήθησε με την κατάθεσή της την αστυνομία να εξιχνιάσει την στυγερή δολοφονία.

«Ήταν μία γυναίκα πάρα πολύ αδύνατη. Βλέπω να κατεβαίνει από τη γωνία της Παπαδιαμαντοπούλου, είχε τυλιγμένο αυτό το πτώμα και εγώ δεν ήξερα ότι είναι πτώμα. Λέω καλά αυτή η γυναίκα τι δύναμη έχει, γιατί καταλάβαινα ότι είναι βαρύ. Πώς το σέρνει αυτό το πράγμα;», διηγείται στο OPEN TV η μάρτυρας.

Η 68χρονη διένυσε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, τραβώντας το πτώμα της μητέρας της, μέχρι το σημείο όπου την εγκατέλειψε.

«Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας. Απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν, τον πιάνει λίγο από τον ώμο, τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί», σημειώνει η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία και αναγνώρισε την 68χρονη στη ΓΑΔΑ.

Σοκάρει η ομολογία της 68χρονης

«... η μητέρα μου είχε κάνει πρόσφατα μία επέμβαση και από την ημέρα που επέστρεψε από το νοσοκομείο η άνοιά της είχε χειροτερέψει. Μου έλεγε συνεχώς ότι θέλει να πάει να συναντήσει τη μητέρα και τον πατέρα της. Εκείνη την ημέρα ήταν ξαπλωμένη και άρχιζε πάλι να μου φωνάζει και να μου λέει ότι ήθελε τους γονείς της. Δεν άντεχα άλλο αυτήν την κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη στιγμή να της κάνω το χατίρι και να πάει να συναντήσει τους γονείς της. Της έκλεισα το στόμα με μία ταινία. Αντέδρασε λίγο, αλλά εγώ επέμενα και δευτερόλεπτα αργότερα ήταν νεκρή».

Έτσι περιέγραψε στους αξιωματικούς των ανθρωποκτονιών - σύμφωνα με πληροφορίες του CNN.gr - τη στιγμή της δολοφονίας της 92χρονης μητέρας της η 68χρονη. Προσπάθησε μάλιστα να πείσει τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε γίνει «εκνευριστικά παράλογη» λόγω της άνοιας από την οποία έπασχε, ενώ οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν καθημερινοί.

«Ξεχνούσε τα πάντα και πολλές φορές μού έλεγε ότι έκλεβα πράγματα που δεν έβρισκε. Οι τσακωμοί μας ήταν καθημερινοί και κάθε μέρα χειροτέρευαν. Ζούσα μαζί της από την ημέρα που χώρισαμε το σύζυγό μου και κάθε μέρα ήταν χειρότερη από την άλλη».

Η 68χρονη ανέφερε επίσης ότι τύλιξε τη μητέρα της σε μία κουβέρτα, την έδεσε με σκοινιά και άρχισε να την κουβαλάει η ίδια έξω στο πεζοδρόμιο, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Κουράστηκα να τη σέρνω και την άφησα στο σημείο που τη βρήκατε. Επέστρεψα στο σπίτι και νόμιζα ότι είχε τελειώσει το θέμα».

Το πρωί της Κυριακής, η 68χρονη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ την Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Τον σταμάτησαν για έλεγχο - Άφωνοι οι αστυνομικοί με αυτό που αντίκρισαν

Σχετικές ειδήσεις