ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γλυκά Νερά - Ο δικηγόρος του 33χρονου στο Newsbomb.gr: «Είναι ένα ράκος - Κατέστρεψε τόσες ζωές»

Γλυκά Νερά - Ο δικηγόρος του 33χρονου στο Newsbomb.gr: «Είναι ένα ράκος - Κατέστρεψε τόσες ζωές»
INTIME

Μετανιωμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση φέρεται να βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος πιλότος που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγο του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει μιλήσει μόλις μια φορά με τη μητέρα του, ενώ τον έχει επισκεφθεί μόνο ο αδελφός του.

«Ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος. Ψυχολογικά είναι ένα ράκος. Το συγγνώμη είναι το λιγότερο που μπορεί να πει. Κατέστρεψε τη ζωή τόσων ανθρώπων. Και της οικογένειας της Καρολάιν και της δικής του, αλλά κυρίως του παιδιού του. Γνώμονας του είναι μόνο η κόρη του», δήλωσε στο Newsbomb.gr ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο, δίνοντας και τον «τόνο» της υπερασπιστική γραμμής που θα ακολουθήσει ο κατηγορούμενος.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης ισχυρίστηκε στο Newsbomb.gr ότι δεν υπάρχουν τρίτα πρόσωπα σε αυτή την ιστορία, διαψεύδοντας τους αντιστοιχους ισχυρισμούς που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Δεν υπάρχει τρίτος συνεργός και σε καμία περίπτωση δεν ήταν προσχεδιασμένο έγκλημα» λέει ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, εξήγησε ότι το θέμα βρίσκεται στην εισαγγελία Ανηλίκων και θα κινηθούν από εκεί οι διαδικασίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Να μείνει το μωρό στην οικογένεια ζητά ο δολοφόνος- Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ομολογία

Ρoή Ειδήσεων