ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Αίτημα για «ξεπάγωμα» της υπόθεσης κατέθεσε η μητέρα του

Μάριος Παπαγεωργίου
Μάριος Παπαγεωργίου: «Η υπόθεση έχει λιμνάσει, έχει χαθεί το momentum για την έρευνα» τόνισαν η μητέρα του άτυχου νέου και ο δικηγόρος της οικογένειας
ΙΝΤΙΜΕ

Μάριος Παπαγεωργίου: «Η υπόθεση έχει λιμνάσει, έχει χαθεί το momentum για την έρευνα» τόνισαν η μητέρα του άτυχου νέου και ο δικηγόρος της οικογένειας

Στην υποβολή αιτήματος για «ξεπάγωμα» της υπόθεσης κατά το σκέλος που αφορά τους συνεργούς της δολοφονίας του Μαριου Παπαγεωργιου υπέβαλε η μητέρα του, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Ρουσόπουλο.

«Έχουν περάσει δεκατέσσερις μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα» δήλωσε η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη, εξερχόμενη του Αρείου Πάγου.

«Μετά το 2019 που εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών, που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας. Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτός να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από το Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία» τόνισε ο δικηγόρος της, Νίκος Ρουσόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η κυρία Θεοδωράκη βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση από την στασιμότητα της έρευνας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Λεβέντης: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και διασωληνώθηκε ξανά

Χάος στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Μετά τα χημικά και τις μολότοφ, ανήλικες έδειραν δύο συμμαθήτριές τους

Παρμενίων 21: Μήνυμα στον Ερντογάν από τον Έβρο - Σφοδροί βομβαρδισμοί από αεροπορία & τεθωρακισμένα