ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη για βιτριόλι: «Η Ιωάννα σώθηκε γιατί είχε τις αισθήσεις της», λέει μάρτυρας στο Newsbomb.gr

Μαρκόπουλος Βασίλης
Τι είπε στο Newsbomb.gr ο ομότιμος καθηγητής επαγγελματικής και βιομηχανικής υγιεινής Μαρκόπουλος Βασίλης

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Ο ομότιμος καθηγητής επαγγελματικής και βιομηχανικής υγιεινής Μαρκόπουλος Βασίλης λίγο μετα την κατάθεσή του ενώπιον των δικαστών μίλησε στο Newsbomb.gr.

Υποστήριξε οτι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια καθώς η ποσότητα ήταν τεράστια «όποιος έχει κοινή λογική αυτό καταλαβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικα.

Ο κ. Μαρκόπουλος είπε οτι είδε την Ιωάννα με το που βγηκε από το Θριάσιο Νοσοκομείο. «Έχει μεγάλη δύναμη ψυχής γιατί ήξερε πώς ήταν και πώς έγινε» τόνισε. «Της το είπα και της ίδιας την πρώτη μέρα που τη συνάντησα, "έχεις μεγάλη δύναμη ψυχής Ιωάννα"».

«Το σώμα μας έχει 80% νερό. Το βιτριόλι και κυρίως στην ποσότητα που δέχτηκε η Ιωάννα το απανθρακώνει. «Το σωτήριο ήταν οτι της έριξαν ορό πολύ γρήγορα διαφορετικά θα είχε πεθάνει», εκτίμησε ο καθηγητής.

Τέλος, τόνισε πως αν δεν της έριχναν τον όρο θα της έκαιγε τα αγγεία το οξύ και θα πέθαινε... «Είχε τις αισθήσεις της και αυτό ήταν βασικό» συμπλήρωσε καθώς όπως εξήγησε «αν λιποθυμούσε τότε μπορεί να άνοιγε το στόμα της και να το είχε καταπιεί οπότε θα της έκαιγε τα σωθικά», κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Τσουμάνης: Αυτοκτονία λένε από την ΕΛΑΣ – Έβαλε tire up στον λαιμό του και το έσφιξε

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα

Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης