ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Κατέθεσε η μητέρα του για τη νέα έρευνα σε βάρος 9 προσώπων

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου
Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου κατέθεσε στα πλίσια της νέας έρευνας για τη δολοφονία του παιδιού της τον Αύγουστο του 2012
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου κατέθεσε στα πλίσια της νέας έρευνας για τη δολοφονία του παιδιού της τον Αύγουστο του 2012

Κατάθεση στο πλαίσιο της νέας έρευνας που διενεργείται για τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012 έδωσε σήμερα η μητέρα του Βαρβάρα Θεοδωράκη.

Εννέα χρόνια μετά την απαγωγή και δολοφονία του νεαρού άνδρα, έχει ανοίξει νέα έρευνα για την εμπλοκή ακόμη εννέα προσώπων στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται, ότι σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Ωστόσο το δικαστήριο διέταξε τη συνέχεια της έρευνας για εννέα πρόσωπα για τα οποία προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής τους στην υπόθεση από την ακροαματική διαδικασία σε δεύτερο βαθμό.

«Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» ανέφερε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, επαναλαμβάνοντας την έκκληση της να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές , μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για τη τύχη του Μάριου. «Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Έλληνας από τη Νότια Αφρική το πρώτο κρούσμα – Εντοπίστηκε στην Κρήτη

Πλεύρης: Μόνο εμβολιασμένοι στα θεματικά πάρκα τα Χριστούγεννα, αλλαγές στο πιστοποιητικό νόσησης

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ, αυτό έχω πάντα στην τσάντα μου