ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καλαμάτα: Καταδικάστηκε o 47χρονος που είχε αποπειραθεί να κάψει τη σύζυγο του

Καλαμάτα: Καταδικάστηκε o 47χρονος που είχε αποπειραθεί να κάψει τη σύζυγο του
Σε 10χρόνια κάθειρξη καταδικάσθηκε ο 47χρονος
INTIME

Καλαμάτα: Ο 47χρονος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας έναν 47χρονο Αλβανό κατηγορούμενο, ο οποίος το βράδυ της 11ης Δεκεμβρίου του 2019 είχε περιλούσει με βενζίνη τη σύζυγό του και της έβαλε φωτιά, μέσα στο διαμέρισμά τους στην οδό Ακρίτα στην Καλαμάτα, γιατί πίστευε πως είχε σχέση με άλλον άνδρα.

Το βράδυ εκείνο η Πυροσβεστική υπηρεσία Καλαμάτας είχε κληθεί για φωτιά σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στην οδό Ακρίτα και φτάνοντας στο σημείο οι πυροσβέστες βρήκαν κάτω στο δρόμο μια γυναίκα με εμφανή εγκαύματα, πολύ σοκαρισμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 41χρονη γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 2,5 μήνες στο Θριάσιο Νοσοκομείο με εγκαύματα στο 40% του σώματος της, κατέθεσε χθες(9/12) στο δικαστήριο πως πριν πάρει φωτιά ολόκληρη, ο κατηγορούμενος την απειλούσε ότι θα πεθάνει ενώ αυτή εκλιπαρούσε να μην το κάνει για τα παιδιά τους.
Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μετανιωμένος και στην απολογία του υποστήριξε ότι έφτασε σ’ αυτό το σημείο γιατί δεν έπαιρνε απ’ τη σύζυγο του ειλικρινείς απαντήσεις στα ερωτήματα που της έκανε.

Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου ότι πήγε να κάψει τη γυναίκα του εν βρασμώ ψυχικής ορμής και ότι αυτός έσβησε τη φωτιά με τα μπουφάν τους και τη γλίτωσε, και τον καταδίκασε για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό - «Κατέρρευσε» στον αέρα της εκπομπής

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία