Στην εντατική σύμβουλος του ΣτΕ – Στον αέρα η διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες

Newsroom Newsroom

Στην εντατική σύμβουλος του ΣτΕ – Στον αέρα η διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες

Γρίφος το ποιος θα τον αντικαταστήσει

Ανησυχία και έντονος προβληματισμός για την αυριανή έκβαση της διάσκεψης της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, εκφράζονται τις τελευταίες ώρες λόγω της νοσηλείας στην εντατική συμβούλου Επικρατείας μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Αν και υπάρχουν ήδη στη σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ δύο αναπληρωματικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε εν τούτοις δεν αποκλείεται να τεθεί το ζήτημα αυτό κατά την έναρξη της αυριανής διάσκεψης (εκτός των καθαρά νομικών), έτσι ώστε να οδηγηθεί σε επ΄ αόριστον αναβολή.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να τεθεί ζήτημα και για το δικαστή που συμμετέχει στην αυριανή διάσκεψη και για τον οποίο ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε σήμερα τη διενέργεια έλεγχου (πειθαρχικού και ποινικού) για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων, κ.λπ. στον ηλεκτρονικό Τύπο και την εμπλοκή του σε υπόθεση σπουδάστριας του 2014 της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών.

Ο εν λόγω ελεγχόμενος δικαστής, σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό Τύπο, έδειξε το 2014 έντονο ενδιαφέρον για σπουδάστρια της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών η οποία στην συνέχεια εισήλθε ως δικαστής στο ΣτΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved