ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κρήτη: Νέα αναβολή στη δίκη του προπονητή για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας

Κρήτη: Νέα αναβολή στη δίκη του προπονητή για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης επρόκειτο να αναβιώσει σήμερα, Τετάρτη (10/4) η δίκη του 58χρονου γυμναστή για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας του πριν από 18 περίπου χρόνια.

Η υπόθεση είχε έρθει ετεροχρονισμένα στο φως, μετά από σχετική καταγγελία της 32χρονης σήμερα γυναίκας, προκαλώντας αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη της Κρήτης και όχι μόνο, αλλά και αλυσιδωτές αποκαλύψεις για ανάλογες περιπτώσεις.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ωστόσο, η ακροαματική διαδικασία αναβλήθηκε για μία ακόμη φορά λόγω κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων του κατηγορουμένου και προσδιορίστηκε εκ νέου για τις 19 Ιουνίου.

Η υπόθεση είχε εκτυλιχθεί στην Ιεράπετρα όταν η 14χρονη τότε αθλήτρια του στίβου έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο τον προπονητή της. Πρωτόδικα ο 58χρονος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, ωστόσο το 2016 είχε αποφυλακιστεί λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο γυμναστής είχε ισχυριστεί στο δικαστήριο ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη συναίνεση της ανήλικης αθλήτριας.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ προς Ελλάδα: Δώστε μας τη λίστα με τις τουρκικές παραβιάσεις – Θα δώσουμε όπλα στην Κύπρο

Χαμός στον ΣΚΑΪ: Απίστευτο «ξέσπασμα» Οικονόμου - Δείτε τι έκανε ο παρουσιαστής

Σχετικές ειδήσεις