ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης: Μέχρι 27/8 οι αιτήσεις

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
Δείτε ειδικότητες
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δύο ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντικαταβολών και σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ξάνθης.

Δείτε στον πίνακα τις ειδικότητες:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δημαρχείο Ξάνθης - Πλατεία Δημοκρατίας, Τ.Κ 67132, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών - Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψη κ.Ταταρίδου Ελένης και κ. Ιορδανίδου Παρθένας (τηλ. επικοινωνίας : 2541028398).Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

  • α) Στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας (www.cityofxanthi.gr)
  • β) Στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες → Έντυπα –Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ
  • γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ'όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ.Χρόνου ΣΟΧ.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη.

Προθεσμία έως 27 Αυγούστου 2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.