ΕΘΝΙΚΑ

Ελληνοτουρκικά: Ναυτικό και Αεροπορία σε συναγερμό για το Oruc Reis - Σε επιφυλακή και ο Στρατός

Ελληνοτουρκικά: Ναυτικό και Αεροπορία σε συναγερμό για το Oruc Reis - Σε επιφυλακή και ο Στρατός

Οι ύπουλες κινήσεις του καθεστώτος Ερντογάν στην Αν. Μεσόγειο, όπου για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες προκαλεί με το τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis, δεν αιφνιδίασαν την Αθήνα και τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, οι οποίες όλες αυτό το διάστημα βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή.

Από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο, τα στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι έτοιμα να βάλουν τέλος στα βρώμικα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα, πάντα, με έγκυρες πηγές του Πενταγώνου, οι εντολές είναι σαφείς και συγκεκριμένες, με μονάδες επιφανείας του Ελληνικού Στόλου να ενισχύουν τις ήδη υπάρχουσες, οι οποίες παρέμειναν στην περιοχή μετά την κρίση του Αυγούστου.

«Με ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα, οι Ένοπλες Δυνάμεις στέκονται και πάλι, για τέταρτη φορά τους τελευταίους επτά μήνες, απέναντι στους προκλητικούς και αμετανόητους Τούρκους. Είναι βέβαιο πως για ακόμη μία φορά οι Τούρκοι θα λάβουν την απάντηση που τους πρέπει», υπογράμμισαν οι ίδιες πηγές.

Την ίδια ώρα τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παραμένουν σε επιφυλακή και τα υποβρύχια, σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχουν τις κινήσεις των τουρκικών πλοιαρίων που έχουν σχηματίσει μία ασπίδα προστασίας γύρω από το τουρκικό ερευνητικό.

Ενώ και στον Έβρο ο Στρατός Ξηράς και η Αστυνομία περιπολούν στα σύνορα και ελέγχουν για τυχόν προβοκάτσια από τον τούρκικο στρατό.

Δείτε ΕΔΩ πού βρίσκεται το Oruc Reis

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Βόλο: Στα χέρια γαμπρός και πεθερός - Δείτε τι ακολούθησε