ΕΘΝΙΚΑ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεν… μασάνε οι Ένοπλες Δυνάμεις – Εντυπωσιακό βίντεο από εκπαίδευση στα χιόνια

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεν… μασάνε οι Ένοπλες Δυνάμεις – Εντυπωσιακό βίντεο από εκπαίδευση στα χιόνια

Σε απόλυτη ετοιμότητα Πολεμικό Ναυτικό, Στρατός Ξηράς και Αεροπορία - Δεν σταματούν τις δράσεις τους ούτε με θερμοκρασίες υπό το μηδέν. 

Τι κι αν ο χιονιάς έχει σαρώσει όλη την Ελλάδα, με πολιτικές θερμοκρασίες και χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας; Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι… παντός καιρού.

Τα έντονα φαινόμενα δεν αποτελούν εμπόδιο για το Πολεμικό Ναυτικό, την Αεροπορία και φυσικά τους σκληροτράχηλους άνδρες του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι την εκπαίδευσή τους και να είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, έδωσε στην δημοσιότητα πλάνα από την εκπαίδευση των τριών Κλάδων κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες σε όλη τη Χώρα. Σε θέσεις μάχης τα «γεράκια» της Πολεμικής Αεροπορίας, την ώρα που το χιόνι έπεφτε πυκνό στα φτερά τους. Πλωτό τείχος σε όλο το Αιγαίο από το Πολεμικό Ναυτικό, τη στιγμή που οι Τούρκοι εξέδωσαν NAVTEX για έρευνες του σκάφους Τσεσμέ, μεταξύ Χίου και Λήμνου. Πάντα σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα ο Στρατός Ξηράς, είτε με τεθωρακισμένα άρματα μάχης είτε με χερσαίες περιπολίες.

Δείτε το βίντεο του ΓΕΕΘΑ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Τρεις οι νεκροί από τον χιονιά - Δύο στην Εύβοια, ένας στην Κρήτη