ΕΘΝΙΚΑ

Ακραία πρόκληση Γιαΐτζί: «Η Ελλάδα θα επιτεθεί στην Τουρκία μόλις βρει ευκαιρία»

Ακραία πρόκληση Γιαΐτζί: «Η Ελλάδα θα επιτεθεί στην Τουρκία μόλις βρει ευκαιρία»
AP IMAGES

Τουρκικές προκλήσεις: Σε νέο ρεσιτάλ εριστικότητας προχώρησε ο «πατέρας» της «Γαλάζιας Πατρίδας», Τζιχατ Γιαϊτζί, ο οποίος φαντασιώνεται ελληνικές επιθέσεις κατά της Τουρκίας.

Σε... οργασμό βρίσκεται η τουρκική προκλητικότητα με το καθεστώς Ερντογάν να επιστρατεύει μέχρι και... απόστρατους για να δυναμιτίσει το κλίμα στο Αιγαίο, με τον «πατέρα» της «Γαλάζιας Πατρίδας», Τζιχατ Γιαϊτζί, να κάνει λόγο για επίθεση της Ελλάδας στην Τουρκία!

Ο εξτρεμιστής Γιαϊτζί, ναύαρχος εν αποστρατεία, «θεωρητικός» της «Γαλάζιας Πατρίδας» προειδοποίησε πως η Ελλάδα θα επιτεθεί στην Τουρκία, σε κάποια «αδύναμη» στιγμή της, μιλώντας στην Cumhuriyet.

Μάλιστα , προκειμένου να διασφαλιστεί η άμυνα της χώρας ζήτησε να ενεργοποιηθεί άμεσα η συστοιχία των S-400: «Το σύστημα S-400 δεν είναι επιθετικό όπλο. Είναι αμυντικό όπλο. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε ούτε την Ελλάδα, ούτε την Δαμασκό. Πρόκειται για ένα σύστημα αεράμυνας».

Οι, τουλάχιστον, προβοκατόρικες δηλώσεις Γιαϊτζί δεν έμειναν εκεί, με τον Τούρκο στρατιωτικό να προσθέτει πως στόχος της Ελλάδας είναι η κατάκτηση της Κύπρου και της Κωνσταντινούπολης, με τη δημιουργία ενός κρατιδίου τύπου Βατικανού για το Οικουμενικό Πατριαρχείο!

Τέλος, ο Γιαϊτζί ζήτησε από το ΝΑΤΟ να πάρει θέση, στην αμυντική συνεργασία που προχώρησαν Ελλάδα και Γαλλία, που στόχο έχει την Τουρκία, επίσης μέλος της Συμμαχίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

Καιρός – Μαρουσάκης: Ο Οκτώβριος κλείνει με επικίνδυνα φαινόμενα – Από πότε έρχεται η κακοκαιρία