ΕΘΝΙΚΑ

Χριστοδουλίδης και Κασσελάκης συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία

Χριστοδουλίδης και Κασσελάκης συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία

Την πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης

Τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, υποδέχθηκε το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, καλωσορίζοντας τον κ. Κασσελάκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης τον συνεχάρη για την εκλογή του στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, και ως ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι προσδοκεί «να συνεχιστεί η συνεργασία που υπάρχει πάντοτε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα και γενικότερα με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων».

«Έχουμε κοινούς στόχους, κοινές επιδιώξεις, κοινές προκλήσεις, η συνεργασία πρέπει να θεωρείται δεδομένη», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Χαιρετίζω το γεγονός ότι επέλεξες η πρώτη επίσκεψη σου εκτός Ελλάδας να είναι στην Κύπρο, είναι συμβολικής και ουσιαστικής σημασίας», πρόσθεσε απευθυνόμενος στον κ. Κασσελάκη.

«Καλωσορίζω και τους συνεργάτες σου, είναι πολύ γνωστοί υπό τις προηγούμενες ιδιότητες τους και τη συνεργασία που είχαμε και προσβλέπω στη συζήτησή μας», συνέχισε.

Από την πλευρά του ο κ. Κασσελάκης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ανέφερε πως και ο ίδιος προσβλέπει ότι στη συζήτηση και τη συνεργασία τους. «Να ευχαριστήσω, επίσης, διότι ήσασταν το πρώτο τηλεφώνημα που έλαβα μετά την εκλογή μου», σημείωσε.