ΕΘΝΙΚΑ

Γεννηματά:Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τι Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουμε

Γεννηματά:Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά τι Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουμε

Επίσκεψη στη Λάρισα, πραγματοποίησε σήμερα η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά. Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο της 1ης Στρατιάς και του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ επισκέφθηκε ακόμη το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων και Μονάδες της 110 Π.Μ.

«Διαπιστώνω για άλλη μια φορά και εδώ στη Λάρισα το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον ελληνικό λαό είναι ότι σε αυτή την περίοδο της βαθύτατης κρίσης οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εγγυητές της ασφάλειας και της Δημοκρατίας», σημείωσε η κα Γεννηματά μιλώντας στο Στρατηγείο της 1η Στρατιάς.

«Οι άντρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων στερούνται και αυτοί πολλά στην προσωπική τους ζωή, έχουν μεγάλες μειώσεις στους μισθούς τους, όμως δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο καθήκον. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βελτιώσουμε τη ζωή τους, με διευκολύνσεις και όσες παροχές επιτρέπουν οι συνθήκες». Η κα Γεννηματά τόνισε ότι: «Η Ελλάδα διαθέτει αξιόμαχες και σύγχρονες Ένοπλες Δυνάμεις, με έμπειρο και πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, σοβαρή αμυντική βιομηχανία και αποτελεί δύναμη σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή και φυσικά την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό δεν θα πρέπει κανένας να το ξεχνά».