Αλβανός βουλευτής: Οι Έλληνες είναι ρατσιστές!

Αλβανός βουλευτής: Οι Έλληνες είναι ρατσιστές!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

Ο Αλβανός βουλευτής Πύρο Λουτάι εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα με αφορμή τις φωτογραφίες των στρατιωτών που σχημάτιζαν τον αλβανικό αετό μέσα σε ελληνικά στρατόπεδα - Μιλάει για επαναλαμβανόμενες και ποταπές πιέσεις από ένα ρατσιστικό κράτος, όπως χαρακτηρίζει την Ελλάδα, ενώ εξαπολύει επίθεση στον Έλληνα υπουργό Άμυνας

Οι εθνικιστικές κορώνες και οι αθλιότητες των Αλβανών δεν έχουν τέλος.

Μετά τις φωτογραφίες στρατιωτών που σχημάτιζαν τον αλβανικό αετό φορώντας την ελληνική στολή και το εθνόσημο της χώρας μας, ένας Αλβανός βουλευτής έρχεται να κατηγορίσει τη χώρα μας με τρόπο εξόχως προκλητικό. 

stratiotes 473 355

Με ανάρτηση του στο facebook, ο Αλβανός βουλευτής Piro Lutaj αναφέρει τα ακόλουθα:

«Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος παίρνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις βασικές ελευθερίες που προβλέπονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και από την εσωτερική του νομοθεσία. Οι Αρχές του Υπουργείου Άμυνας, δεν είχαν κανένα λόγο να θεωρήσουν επικίνδυνο, το σχηματισμό του συμβόλου του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής. Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να λαμβάνουν μέτρα εναντίον δεκάδων ελληνικών σημαιών, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παντού σε σπίτια Αλβανών υπηκόων, κυρίως στην νότια περιοχή της χώρας...».

alvanos

Η προκλητικότητα του Αλβανού βουλευτή δεν σταματά εκεί. Βάλει και κατά της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

«Αυτό το είδος πιέσεων από τον Έλληνα ΥΠ.ΑΜ, είναι επαναλαμβανόμενες και ποταπές, επιπλέον, ασκούνται προς ένα γείτονα και ομόλογο μέλος του ΝΑΤΟ. Κατανοώ την δύσκολη πολιτική θέση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει πάρει την εκλογική κατρακύλα, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις κινήσεις του σε βάρος των αμοιβαίων σχέσεων ανάμεσα σε δύο γείτονες, με σκοπό την εκπλήρωση προσωπικών του στόχων. Ελπίζουμε σε διπλωματική επίλυση με την ελληνική κυβέρνηση αυτού του προβλήματος, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον».

Δείτε εδώ το πρώτο περιστατικό με τον αλβανικό αετό που προκάλεσε σάλο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στρατιωτικός εισαγγελέας για τους νεοσύλλεκτους με τον αλβανικό αετό

Στρατιωτικός εισαγγελέας για τους νεοσύλλεκτους με τον αλβανικό αετό

Σε πλήρη εξέλιξη ο αλβανικός εθνικισμός 

Κι ενώ αναζητούνται αποδείξεις για να στοιχειοθετηθεί η αθέατη πλευρά του αλβανικού εθνικισμού, στα χωριά της Βορείου Ηπείρου, οι Έλληνες κάτοικοι τους, βιώνουν καθημερινά την πιο σκληρή έκφρασή του.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Παναγιώτης Λέζος αποκαλύπτει πως: «Κυκλοφορούν στα χωριά μας άτομα άγνωστα, με μούσια και οπλισμένοι. Ακόμη και στα παραμεθόρια στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Όλα αυτά είναι συνδυασμένα βέβαια και με την κατάσταση της κίνησης τζιχαντιστών στην Αλβανία. Τώρα που κατέβηκαν από το βορρά και μιλάει ότι θα σφάξει ηπειρώτες κάποιος τζιχαντιστής»

Έφοδοι, απειλές, αλλά και εθνικιστικές κορώνες, στις οποίες δεν διστάζει να επιδοθεί δημόσια ο ίδιος ο αλβανός πρωθυπουργός συμπληρώνουν το καρέ του τρόμου, αιχμή του οποίου αποτέλεσε το συνεχιζόμενο πογκρόμ διώξεων και εξώσεων στα μειονοτικά χωριά της Xειμάρρας.

Ο Εντι Ράμα, μεταξύ άλλων, είχε φτάσει στο σημείο με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υποστηρίξει ότι η Ακρόπολη στέκεται ακόμη όρθια χαρη στους αλβανούς αγωνιστές.

Και δεύτερο περιστατικό με Έλληνα φαντάρο που σχηματίζει τον αλβανικό αετό 

Πριν ακόμη καταλαγιάσει το θέμα με τους νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό», μια νέα ανάλογη φωτογραφία εντοπίστηκε σήμερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτήν απεικονίζεται στρατιώτης, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα ένιοπλης φρούρησης εγκαταστάσεων μονάδας του Στρατού Ξηράς, να σχηματίζει με τα χέρια του το ίδιο ακριβώς σύνθημα αλβανικού αλυτρωτισμού, προκαλώντας πλέον πολύ σοβαρά ερωτήματα για το κατά πόσον το φαινόμενο είναι μεμονωμένο ή έχει λάβει εκτάσεις που μέχρι σήμερα δεν είχαν γίνει αντιληπτές από την ηγεσία.

neo aetopoulo1

Η νέα προκλητική φωτογραφία δεν είναι σαφές που και πότε έχει ληφθεί, ούτε αν αποτελεί προιόν φωτομοντάζ. Πάντως αν είναι αυθεντική, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μονάδα πρώτης γραμμής, καθώς διακρίνονται πίσω από τον εικονιζόμενο στρατιώτη, εγκαταστάσεις φύλαξης οχημάτων – πιθανώς Τεθωρακισμένων - αρμάτων μάχης που υπάρχουν σε μονάδες στον Έβρο.