ΕΘΝΙΚΑ

Το «τερμάτισε» ο Ερντογάν: Τούρκοι ετοιμάζουν διαδήλωση υπέρ του «Σουλτάνου» στην Ουάσινγκτον

Το «τερμάτισε» ο Ερντογάν: Τούρκοι ετοιμάζουν διαδήλωση υπέρ του «Σουλτάνου» στην Ουάσινγκτον

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν | Ειδήσεις: Τραβάει επικίνδυνα πλέον το σχοινί η Άγκυρα, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να προκαλεί ακόμη και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και μάλιστα στην «καρδιά» του αμερικανικού εδάφους.

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΕΙΤΟΝΕΣ»

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου (mignatiou.com), η τουρκική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον και οι Τουρκο-Αμερικανικές Οργανώσεις διοργανώνουν τη Δευτέρα στις 24:00 (15/05/2017) συλλαλητήριο υπέρ του κ. Ερντογάν στην Ουάσινγκτον έξω από τον Λευκό Οίκο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Λαφαγέτ, ακριβώς μπροστά από την είσοδο του Λευκού Οίκου.

Μάλιστα, άνθρωποι της τουρκικής πρεσβείας και του κόμματος του «Σουλτάνου» έχουν διευθετήσει να φέρουν οπαδούς του AKP από τις γειτονικές πολιτείες, Μέριλαντ και Βιρτζίνια, ενώ λεωφορεία θα έρθουν στην Ουάσιγκτον από τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, την Πενσυλβάνια και την πολιτεία του Ντελαγουέαρ.

Σύμφωνα, πάντα, με το σχετικό δημοσίευμα, τον συντονισμό έχει αναλάβει η τουρκική πρεσβεία, με «μπροστάρηδες» εκπροσώπους τουρκικών οργανώσεων, οι οποίο μάλιστα ισχυρίζονται ότι στη διαδήλωση θα παραβρεθεί και ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν!

Ωστόσο, Τούρκοι δημοσιογράφοι ανέφεραν πως ο κ. Ερντογάν θα αφιχθεί στην Ουάσιγκτον αργότερα, προερχόμενος από το Πεκίνο.

Προκλήσεις δίχως τέλος

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό πως ο πρόεδρος της γείτονος έχει υπερβεί τα εσκαμμένα, απειλώντας θεούς και δαίμονες με την τακτική των «ψευτοτσαμπουκάδων».

Και την ίδια στιγμή οι τουρκικές προκλήσεις με φόντο την ανατολική Μεσόγειο καλά κρατούν, με το καθεστώς Ερντογάν να δεσμεύει για ασκήσεις μεγάλες γεωγραφικές περιοχές εντός του Αιγαίου Πελάγους (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Ταυτόχρονα, το βρώμικο παιχνίδι των προκλήσεων συνεχίστηκε και μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές κατέκλυσαν τον περίβολο της Αγια - Σοφιάς, όπου πραγματοποίησαν την πρωινή προσευχή τους, απαιτώντας να μετατραπεί ένα από τα σημαντικότερ μνημεία της Ορθοδοξίας σε τζαμί. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Σχετικές ειδήσεις