ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε άγρια τη γυναίκα του λόγω ζήλιας

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε άγρια τη γυναίκα του λόγω ζήλιας

Στο Ιπποκράτειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 40χρονη – Η ζήλια του συζύγου της όπλισε τα χέρια του.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση της άγριας επίθεσης με μαχαίρι ενός 40χρονου στη σύζυγό του. Η άτυχη 40χρονη νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα σε ζευγάρι Γεωργιανών εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/07/2017) στην περιοχή Ανάληψης της Θεσσαλονίκης. Ο 40χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του μέσα σε οικοδομή. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Ο ίδιος αστυνομικός συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος κατά την πάλη που φαίνεται ότι προηγήθηκε με τη σύζυγό του τραυματίστηκε στα δάχτυλα των χεριών. Η γυναίκα φέρει τραύματα στην κοιλιά και την τραχηλική χώρα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ) σε ερωτική αντιζηλία φαίνεται ότι αποδίδεται το επεισόδιο.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για διάφορα αδικήματα, όπως ληστεία, κλοπή κ.ά.