ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας - Έσπασαν την τζαμαρία (pics)

Εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας - Έσπασαν την τζαμαρία (pics)

Μετά τη συγκέντρωση στην Ομόνοια οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εργασίας – Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια

Με «έφοδο» στο υπουργείο Εργασίας συνεχίζεται το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, που προηγήθηκε στην Ομόνοια, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή και το οποίο, όπως υποστηρίζει το ΠΑΜΕ, πλήττει άμεσα το δικαίωμα της απεργίας.

Μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας ακολούθησε πορεία προς το υπουργείο Εργασίας, όπου, όπως υποστηρίζουν τα μέλη του ΠΑΜΕ, ζήτησαν συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου, κάτι το οποίο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να εισβάλλουν στο κτίριο σπάζοντας τη τζαμαρία για να μπουν μέσα, όπου κρέμασαν ένα μεγάλο πανό ενάντια στα μέτρα, ενώ στην ταμπέλα με την ονομασία του υπουργείου έγραψαν «Υπουργείο ΔΝΤ, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εργοδοσίας".

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Γιώργος Μπουλούγαρης από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ, «αυτή είναι μία πρώτη απάντηση ότι το δικαίωμα στην απεργία δεν το παζαρεύουμε».

Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συνεχείς κινητοποιήσεις με συγκεντρώσεις και απεργία την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 12:00, στην Ομόνοια, με κορύφωση την ημέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery του άρθρου

Σχετικές ειδήσεις