ΕΛΛΑΔΑ

Φιλοππάπου: Για ένα κινητό έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νίκος

Φιλοππάπου: Για ένα κινητό έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νίκος

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας στο Λόφο Φιλοπάππου και στο κέντρο της Αθήνας, οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος 25χρονος έχασε τη ζωή του για ένα κινητό, το οποίο οι δράστες ήθελαν να αποσπάσουν πάση θυσία.

Συγκεκριμένα, οι δράστες προσέγγισαν τον Νίκο και την 23χρονη φίλη του το βράδυ της Τετάρτης (15/08) προκειμένου να τους ληστέψουν, συνεπλάκησαν, και κατά την διάρκεια της πάλης, εκείνος έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Αρχές δεν αποκλείουν μέχρι ώρας το ενδεχόμενο οι δράστες να έσπρωξαν τον άτυχο νέο.

filopappou3 Copy

Δεδομένου του ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο SKAI, η αστυνομία αναζητά στίγμα των συσκευών του Νίκου και της κοπέλας, ώστε να επικεντρώσει τις έρευνες τόσο για τους δράστες όσο και για πιθανούς κλεπταποδόχους, σε συγκεκριμένες περιοχές.

Σημειώνεται ότι αστυνομικές έρευνες φαίνεται πως επικεντρώνονται σε μία ομάδα ληστών - δύο εκ των οποίων σεσημασμένοι- από το Πακιστάν, που δρουν στους δρόμους της Αθήνας. Πρόκειται για πέντε υπόπτους οι οποίοι και αναζητούνται προκειμένου να προσαχθούν και να ανακριθούν σχετικά με την ληστεία και τον θάνατο του 25χρονου.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν καταγράψει τις ομάδες ληστών που είχαν δράσει στον Λόφο Φιλοπάππου, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Ιστορικό Κέντρο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης