ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: 33χρονος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Ρόδος: 33χρονος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Στα χέρια του Εισαγγελέα Ρόδου βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα, μια καταγγελία που έγινε από 33χρονο Γεωργιανής καταγωγής, ο οποίος κατήγγειλε επίθεση που δέχθηκε από σκύλο, την ώρα μάλιστα που ήταν μαζί με την έγκυο γυναίκα του.

Ο 33χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ αμέσως μετά καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και αναζητεί τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου 2018 στο Φαληράκι και όπως κατήγγειλε ο 33χρονος, την ώρα εκείνη δέχτηκε επίθεση από ένα σκύλο, ο οποίος του προκάλεσε τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Ο 33χρονος μετέβη στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και του παρασχέθηκε ιατροφαρμακευτική φροντίδα, ενώ περίπου στις 2 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο αλλά ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του σκύλου δεν εντοπίστηκε και έτσι για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία διενεργείται προανάκριση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε στη συνέχεια και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία.

Πηγή: rodiaki.gr