ΠΑΙΔΕΙΑ

«ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ»: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων της προκήρυξης υποτροφιών

«ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ»: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων της προκήρυξης υποτροφιών

Περισσότεροι από 100 απόφοιτοι της Γ’ Λυκείου του έτους 2019-2020, συμμετείχαν στη διεκδίκηση των τριών (3) υποτροφιών πλήρους φοίτησης που προσφέρει το Ίδρυμα Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του IST College.

Η πρωτόγνωρη, για τα ελληνικά αλλά και παγκόσμια δεδομένα, περίοδος του κορονοϊού ανέδειξε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη οικονομικής στήριξης των φιλόδοξων νέων μας για σπουδές κύρους που θα τους επιτρέψει να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και ένα φωτεινό μέλλον.

Συγχαρητήρια στους φετινούς νέους υποτρόφους μας

1) Τσούμπα Ιωάννα (Τμήμα Ψυχολογίας)

2) Μαραγκοπούλου-Καμπουρίδου Σοφία Ελένη (Τμήμα Ψυχολογίας)

3) Σουγλερής Κωνσταντίνος (Τμήμα Ψυχολογίας)

4) Ξυμιαλή Βασιλική (Τμήμα Ψυχολογίας) / Λόγω εξαιρετικής συνολικής επίδοσης

για την διάκρισή τους μέσα από τόσες άξιες υποψηφιότητες και ευχόμαστε να συνεχίσουν να επιτυγχάνουν τους στόχους τους με αυτοπεποίθηση και θάρρος.

«Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στη διαδικασία και να τους ευχηθώ η μελλοντική τους πορεία και η επαγγελματική τους σταδιοδρομία να είναι ξεχωριστή και πετυχημένη. Οι νέοι αυτοί άνθρωποι που είναι δυναμικοί, με ενθουσιασμό και διάθεση να διεκδικήσουν και να πετύχουν στη ζωή τους, είναι το μέλλον της χώρας, μας κάνουν υπερήφανους και είναι εκείνοι που επιθυμούμε να έχουμε στα προγράμματά μας.

Η εμπιστοσύνη της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ να συμπορευτεί μαζί μας και να μας υποστηρίξει στη δράση του IST με τις υποτροφίες προσφέροντας, σε μία εξαιρετικά δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά, την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να πετύχουν τον στόχο τους, να εξελιχθούν στον καλύτερο μελλοντικό τους εαυτό και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, όχι μόνο μας τιμά αλλά μας γεμίζει κουράγιο και αισιοδοξία» δήλωσε η Managing Director του IST College κα Δάφνη Φουντουκάκου.