ΠΑΙΔΕΙΑ

Κορονοϊός - Νίκη Κεραμέως: Τι έδειξε το τεστ - Η ανάρτησή της στο Twitter

Κορονοϊός - Νίκη Κεραμέως: Τι έδειξε το τεστ - Η ανάρτησή της στο Twitter

Κανένα σύμπτωμα κορονοϊού δεν παρουσίασε η υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως, όπως έγραψε το απόγευμα της Κυριακής σε ανάρτησή της στο Τwitter, ευχαριστώντας παράλληλα όσους της ευχήθηκαν.

Όπως έγραψε η υπουργός Παιδείας, αν και πλέον βγαίνει αρνητική στα τεστ, θα παραμείνει σε απομόνωση και την ερχόμενη εβδομάδα, όπως προβλέπεται.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Παρέμεινα ασυμπτωματική καθόλη τη διάρκεια και τώρα είμαι αρνητική. Θα εξακολουθήσω να είμαι σε απομόνωση και την ερχόμενη εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και #menoumeasfaleis. Καλή δύναμη σε όλους», έγραψε στο tweet της.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια και ο σύζυγός της εμφάνισαν συμπτώματα κορονοϊού την περασμένη εβδομάδα και έκαναν τεστ το οποίο βγήκε θετικό και για τους δυο.

Συγκεκριμένα η υπουργός Παιδείας είχε γράψει στα στα social media: «Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η επανάσταση ενός 17άρη: Από τον Οίκο Ρότσιλντ κόντρα στον ημίτρελο Ερντογάν - Ποιος είναι ο Μακρόν