ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Τα θέματα σε Μαθηματικά, Βιολογία, Ιστορία και Φυσική Γενικής Παιδείας

Πανελλήνιες 2015: Τα θέματα σε Μαθηματικά, Βιολογία, Ιστορία και Φυσική Γενικής Παιδείας

Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων εξετάσεων της Τετάρτης 20 Μαΐου στο Newsbomb.gr

Για δεύτερη ημέρα οι μαθητές ρίχτηκαν στη μάχη των Πανελληνίων εξετάσεων σε τέσσερα μαθήματα Γενικής Παιδείας. Μετά τη Νεοελληνική Γλώσσα, σειρά είχαν σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου, τα Μαθηματικά, η Ιστορία, η Βιολογία και η Φυσική.

Λίγο μετά τις 8.30 οι μαθητές προσήλθαν στις τάξεις για να βάλουν τα δυνατά τους, ώστε να πετύχουν μια θέση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Το Newsbomb.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ΝΕΟ θα σας δώσει σε λίγα λεπτά έγκυρα και έγκαιρα τις απαντήσεις όλων των θεμάτων.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Ιστορία

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Μαθηματικά

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Βιολογία

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Φυσική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι

Σημειώνεται ότι οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο του εξεταζόμενου, την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο, δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.

Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του. Να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco).

Ως ώρα έναρξης εξέτασης για τις Πανελλήνιες 2015 ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Έτσι την Τρίτη θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες 2015 σε μαθήματα Γενικής Παιδείας που είναι καθοριστικά για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από τα μαθήματα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Γραφιστικές Εφαρμογές, για τα οποία η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Σχετικές ειδήσεις