ΣΕΙΣΜΟΙ

Σεισμός Μυτιλήνη: «ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ»! Τα συγκλονιστικά λόγια του ιερέα της Βρίσας (vid)

Σεισμός Μυτιλήνη: «ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ»! Τα συγκλονιστικά λόγια του ιερέα της Βρίσας (vid)

Σεισμός/Ειδήσεις: Ο χρόνος για τους κατοίκους της Βρίσας σταμάτησε στις 15.28 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο εγκέλαδος χτύπησε τη Μυτιλήνη με 6,1 ρίχτερ

Με λόγια που προκαλούν ανατριχίλα, ο ιερέας του χωριού Βρίσα που ισοπεδώθηκε από τον ισχυρό σεισμό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Καλησπέρα σας από την ερειπωμένη Βρίσα» ήταν οι πρώτες κουβέντες του πατέρα Ξενοφώντα Σάμιου ο οποίος περιέγραψε την συμφορά που βρήκε το χωριό με μια λέξη: «τελειώσαμε» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα σπίτια ήταν παλιά και χτισμένα με μεράκι από πέτρα. Αλλά είχαν αντέξει τόσα χρόνια και πολλούς σεισμούς. Δεν μπορούν να ξαναγίνουν» είπε με πόνο ενώ όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου τον κάλεσε να σταθεί δυνατός και ως παπάς του χωριού να δώσει δύναμη και κουράγιο στους συγχωριανούς του είπε: «Ποιος να δώσει κουράγιο σε ποιον. Με το σπίτι μου να έχει καταρρεύσει και τις δύο εκκλησίες του χωριού να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και να μην μπορώ να τις λειτουργήσω πού να βρω κι εγώ το κουράγιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ

Σχετικές ειδήσεις