ΕΛΛΑΔΑ

Ικαρία: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή για το θάνατο της αστροφυσικού (vid)

Ικαρία: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή για το θάνατο της αστροφυσικού (vid)
FACEBOOK

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας και των εργαστηριακών εξετάσεων

Από μεγάλο ύψος έπεσε η 34χρονη αστροφυσικός, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασε ο προϊστάμενος Ιατροδικαστικής Νίκος Καρακούκης, ο οποίος βρέθηκε επί τόπου και εξέτασε την σορό της Βρετανίδας, συνυπολογίζοντας την μορφολογία του σημείου όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της στην Ικαρία.

Περαιτέρω έρευνα θα γίνει στο Νεκροτομείο Αθηνών ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα πραγματοποιηθούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο ιατροδικαστής έφτασε στο σημείο με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και πεζή μαζί με αστυνομικούς στον τόπο της τραγωδίας, που ήταν εξαιρετικά δύσβατος. «Με ελικόπτερο πήγαμε στην Ικαρία και μαζί με διασώστες, πήγαμε σε αυτό το σημείο που ήταν εντελώς δύσβατο. Δεν υπήρχε καμία πρόσβαση. Θέλει εξαιρετική προσπάθεια για να φτάσει κανένας εκεί. Έκανα 25 λεπτά για να κατέβω εκεί. Για να σας το πω κάπως ιατρικά, το να φτάσει κανείς εκεί ισοδυναμεί με 10 τεστ κοπώσεως», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρακούκης.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Καρακούκης στο βίντεο που ακολουθεί:

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της 34χρονης αστροφυσικού, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (07/08). Η Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκε καταπλακωμένη από πέτρες, σε δύσβατη περιοχή, ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε με τον σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης: Το μοιραίο λάθος που προκάλεσε την τραγωδία - Σπαράζει ο σύντροφος της αστροφυσικού

Δείτε φωτογραφίες της άτυχης Natalie:

Πηγή: ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης:

Είχε υποψίες για τον αρραβωνιαστικό της: Έβαλε κρυφή κάμερα και έπαθε σοκ με όσα είδε (vid)

Φρίκη στο Μεξικό - 19 διαμελισμένα πτώματα ανακάλυψαν οι Αρχές

Σχετικές ειδήσεις