ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη: Είμαι αθώος

Ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη: Είμαι αθώος

Κατηγορείται ότι βίασε ΑμεΑ τρεις ημέρες μετά τον φόνο της Ελένης

Για πρώτη φορά ο Αλβανός κατηγορούμενος για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, μιλά για όσα τον βαρύνουν. Ο κατηγορούμενος, βρέθηκε στο δικαστήριο της Κω, προκειμένου να δικαστεί για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, που έγινε μόλις τρεις μέρες μετά το θάνατο της Ελένης.

«Είμαι αθώος. Άδικα είμαι στη φυλακή. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα λυθούν», ανέφερε την ώρα που έβγαινε από το δικαστήριο με χειροπέδες.

Ο 20χρονος την ώρα που έμπαινε στο δικαστικό Μέγαρο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 19χρονη κοπέλα. Το σοκ για εκείνη ήταν μεγάλο και για πρώτη φορά η ίδια μίλησε στο κεντρικό ειδήσεων του Star.

«Δε θέλω να θυμάμαι τη φρίκη που πέρασα. Ήταν απαίσιο όλο αυτό. Ήταν φριχτό! Πραγματικά δεν έχω λόγια. Δε θέλω να τα θυμάμαι. Τρέμω και μόνο στην ιδέα».

Στο πλευρό της ήταν οι γονείς της και η αδερφή της. Η μητέρα της μίλησε για τον εφιάλτη που βιώνουν: «Έχει αλλάξει η ζωή μας προς το χειρότερο. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Ανατριχιάζω μόνο που έχει την όρεξη και φωνάζει. Εγώ στη θέση του θα κοιτούσα μόνο κάτω».

Λίγο πριν ξεκινήσει η δική ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε από τον νεαρό Αλβανό και έναν Ροδίτη, επικοινώνησε με την πατέρα της 19χρονης.

«Ο κύριος Τοπαλούδης είναι ένας πατέρας που έχει μεγαλύτερο πόνο από εμένα γιατί έχασε το παιδί του» ανέφερε ο πατέρας της 19χρονης.

Ο Αλβανός και ο 23χρονος Ρομα οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης μπήκαν στα δικαστήρια της Κω από διαφορετικές εισόδους για λόγους ασφαλείας. Στο ακροατήριο ήταν συγγενείς του Ρομα αλλά κανένας από την πλευρά του Αλβανού. Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες.

Η δική αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιμένουν και την Τρίτη τα ακραία καιρικά φαινόμενα (pics)

Επίδομα τέκνων: Πότε πληρώνεται η 5η δόση

Σχετικές ειδήσεις