ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Απαγορεύονται τα τατουάζ για όσους είναι κάτω των 21 ετών

Σάλος: Απαγορεύονται τα τατουάζ για όσους είναι κάτω των 21 ετών

Μια απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η τελευταία δεκαετία έχει χαρακτηριστεί από την «έκρηξη» των τατουάζ, καθώς αρκετοί νεαροί έχουν «χτυπήσει» πολλά σε διάφορα μέρη του σώματος.

Όμως μια απόφαση αναμένεται να προκαλέσει σάλο καθώς στην Μεγάλη Βρετανία η Κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τα τατουάζ σε όσους είναι κάτω των 21 ετών.

Το νομικό πλαίσιο αυτή την στιγμή έχει ως όριο τα 18 χρόνια ωστόσο το θέμα στην Γηραιά Αλβιώνα... ξέφυγε, με τους νεαρούς να κάνουν τατουάζ στα πρόσωπά τους, κάτι που προκαλεί προβληματισμό.

Μάλιστα, η «έκρηξη» των τατουάζ και ειδικά στο πρόσωπο προκαλέσει και σοβαρά προβλήματα στον εργασιακό τομέα, μιας και ολοένα λιγότεροι εργοδότες προσλαμβάνουν άτομα με τατουάζ σε εμφανή σημεία.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχει περάσει έστω και μια εβδομάδα χωρίς να κάνω τατουάζ σε κάποιον ανήλικο», δήλωσε ο Lee Clements στην Telegraph, ο οποίος είναι μέλος της British Tattoo Artist Federation.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως αν παρθεί η απόφαση-σταθμός, τότε δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν τον ίδιο νόμο και αρκετές χώρες...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει: «Έπαθα κατάθλιψη, έπαιρνα φάρμακα»

Θρήνος: Πέθανε ο Γιάννης Λούκας

Σχετικές ειδήσεις