ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 11χρονης στη Μάνη: Ανατροπή! Μαρτυρία «καίει» τον παππού - Βγαίνει... λάδι ο ιερέας;

Βιασμός 11χρονης στη Μάνη: Ανατροπή! Μαρτυρία «καίει» τον παππού - Βγαίνει... λάδι ο ιερέας;

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού»  παραμένει ως φιλοξενούμενη έως σήμερα το 11χρονο κορίτσι που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλική κακοποίησης από ιερέα στην Μάνη.

Μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση βάζει ξανά στο κάδρο των ευθυνών τον παππού του ανήλικου κοριτσιού.

Η μαρτυρία «καίει» τον παππού της 11χρονης καθώς τόσο η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο μικρό κορίτσι όσο και άλλες μαρτυρίες δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεδιαλύνουν τα πραγματικά γεγονότα.

Κάτοικος της περιοχής κατέθεσε όσα του είχε πει ο κατηγορούμενος ιερέας. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μου είπε “κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στην μικρή” ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά γνώριζε».

Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ κάνει λόγο για κατασκευασμένες και κατευθυνόμενες κατηγορίες της μικρής και υποστηρίζει ότι είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της ακόμα και όταν η μικρή φιλοξενήθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κάτοικος του χωριού ανέφερε επίσης ότι «ο αδερφός της μικρής τα πήγαινε καλά με τον ιερέα και κάποιες φορές απλά όταν έπινε γκρίνιαζε. Ήθελε να μείνει με τον παπά η μητέρα του και ευχόταν να πάνε όλα καλά και για την αδερφή του γιατί ασχολείται μαζί τους ο ιερέας και το παιδί θα πήγαινε σχολείο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται».

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα, η νέα μαρτυρία αυτή φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση και ότι σιγά σιγά θα αποκαλυφθούν και νέα στοιχεία τα οποία θα δείξουν την αθωότητα του ιερέα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του ANT1:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη για τις παράνομες καταλήψεις: Έχετε προθεσμία 15 ημερών

Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα! Πώς θα κάνετε την αίτηση - Ποιοι και πότε θα το πάρουν

Σχετικές ειδήσεις