ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε στενό συνεργάτη του Χρυσοχοΐδη

Επίθεση σε στενό συνεργάτη του Χρυσοχοΐδη

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης που δέχτηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (27/11), σύμβουλος και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με τη συντάκτρια αστυνομικού ρεπορτάζ του CNN.gr, Μίνα Καραμήτρου, με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα δείχνουν ότι άγνωστος έστησε ενέδρα κατά του συμβούλου του υπουργού και μόλις τον αντίκρισε άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του καθώς, ευτυχώς, ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν η ληστεία το κίνητρο του δράστη και προσπαθούν να εξακριβώσουν από ποια ακριβώς κέντρα προέρχεται το κίνητρο της επίθεσης.

Πρόκειται για πολύ επιτυχημένο άνδρα σε θέματα επικοινωνίας, ο οποίος χειρίζεται και εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και είναι για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, βασικός συνεργάτης.

Πηγή: Cnn.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φορολοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

«Κλείδωσε» το Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε θα πληρωθεί - Ποιοι θα το πάρουν

Σχετικές ειδήσεις