ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού με θύμα 33χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού με θύμα 33χρονο
Pixabay

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 33χρονος.

Οπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το OPEN TV ο Μαρίνος Αλειφέρης, ο οδηγός της μηχανής καρφώνεται στις σιδερένιες μπαριέρες.

Στο βίντεο, φαίνεται ένα μαύρο τζιπ να εμπλέκεται στο δυστύχημα, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν προκάλεσε την πτώση του μοτοσικλετιστή.

Δείτε το βίντεο:

Νεκρός ο μοτοσικλετιστής του τροχαίου

Υπέκυψε στα τραύματα του ο μοτοσικλετιστής του τροχαίου, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (08.12.2019) στην κάθοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της Παντείου.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στο τροχαίο εμπλέκεται άμεσα ένα πολυτελές τζιπ, μαύρου χρώματος, που φέρει χτύπημα στο πίσω δεξί μέρος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκλεισε τον μοτοσικλετιστή, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο δεξί πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σύμφωνα με τις εικόνες του Piraeus Press, η μηχανή βρισκόταν πεσμένη στη μεσαία λωρίδα της λεωφόρου Συγγρού, ενώ οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο ανέφεραν πως ο οδηγός ήταν αιμόφυρτος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανήσυχη η ΕΕ: Το μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε ελληνικά νησιά

Άγιοι Θεόδωροι: Αυτοί είναι οι ληστές που πάτησαν και σκότωσαν την 73χρονη για μια αλυσίδα (pic)

Σχετικές ειδήσεις