ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Παραλίγο μακελειό σε μπαρ!

Πάτρα: Παραλίγο μακελειό σε μπαρ!

Η διασκέδαση ενός άνδρα σε ένα μπαρ στην Πάτρα λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία! Ένας θερμόαιμος 30χρονος επιτέθηκε με ένα σπασμένο ποτήρι στον ανυποψίαστο άνδρα, όπου τον χτυπούσε στο πρόσωπο, μπροστά στα μάτια του φίλου του και των πελατών! Ο λόγος; «Συγγνώμη μπορώ να περάσω;»!

Το αιματηρό αυτό περιστατικό που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του άτυχου άνδρα σημειώθηκε τα Χριστούγεννα, όταν ο ίδιος μαζί με έναν φίλο του επέλεξαν το συγκεκριμένο μαγαζί για να γλεντήσουν! Ωστόσο, σύμφωνα με το Dete.gr την ώρα που θέλησαν να φύγουν τους εμπόδισε ο δράστης ο οποίος είχε καθίσει στη μέση του διαδρόμου συζητώντας με την αλλοδαπή φίλη που συνόδευε. Το θύμα τον πλησίασε και τον ακούμπησε με το χέρι ζητώντας του να παραμερίσει λίγο ώστε να περάσει. Αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για τον νεαρό, ο οποίος μανιωδώς άρχισε να το χτυπάει με το ποτήρι που κρατούσε στα χέρια του σε όλο το πρόσωπο ακόμα και στο στέρνο ενώ το βαθύ τραύμα που προκλήθηκε απείχε μόλις μερικά εκατοστά από την καρωτίδα του!

Ευτυχές, οι υπεύθυνοι του καταστήματος ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ φρόντισαν ώστε να ακινητοποιήσουν τον δράστη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου του έγιναν πολλαπλά ράμματα και την επομένη πήρε εξιτήριο. Όσο για τον δράστη, επρόκειτο για 30χρονο άνεργο ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει καμιά εξήγηση στους αστυνομικούς γι' αυτό που έκανε.