ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες εικόνες από τον παγετό στην Αργολίδα

Απίστευτες εικόνες από τον παγετό στην Αργολίδα

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα στον κάμπο της Αργολίδας με τον παγετό να έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία έφτασε τους -3 βαθμούς, με κατοίκους να αναφέρουν ακόμα και πτώση της θερμοκρασίας στους -6 βαθμούς, με αποτέλεσμα να σημειωθεί παγετός και να παγώσουν αγροτικές καλλιέργειες κηπευτικών αλλά και πορτοκαλιές.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες στην gallery που ακολουθεί:

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, λόγω της τεχνητής βροχής που χρησιμοποιούν οι αγρότες για να προστατεύουν τα δέντρα από την καταστροφή του παγετού και σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργήθηκαν σταλακτίτες πάνω στις πορτοκαλιές, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Από τον παγετό μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στα εσπεριδοειδή, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από την ένταση του φαινομένου και τις επόμενες ημέρες.

Πολλές όμως ήταν οι περιοχές που καταστράφηκε η παραγωγή των κηπευτικών όπως το κουνουπίδι, το μπρόκολο και τα χόρτα, σύμφωνα με τους αγρότες.

Οι αγρότες ανησυχούν για τις επιπτώσεις καθώς η διάρκεια των χαμηλών θερμοκρασιών ήταν μεγάλη και οι ζημιές εκτεταμένες στα αγροτικά προϊόντα και υπάρχει φόβος για ελλείψεις στην αγορά το προσεχές διάστημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεόδωρος Νιτσιάκος: Νεκρός σε φρικτό τροχαίο ο γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας

Σχετικές ειδήσεις