ΕΛΛΑΔΑ

Μεταναστευτικό: Ξεκινά η κατασκευή των κλειστών δομών στα νησιά του Αιγαίου

Μεταναστευτικό: Ξεκινά η κατασκευή των κλειστών δομών στα νησιά του Αιγαίου
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ξεκινούν την Δευτέρα τα έργα για τη δημιουργία νέων κλειστών δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στις εκτάσεις, που έχουν επιταχθεί, σε Χίο, Σάμο και Μυτιλήνη.

Η απόφαση διενέργειας διαγωνισμού με διαδικασία διαπραγμάτευσης για τα παραπάνω νησιά αναρτήθηκε και στη Διαύγεια και αφορά στην πραγματοποίηση άμεσων εργασιών στις εκτάσεις που προορίζονται για τις εγκαταστάσεις περιφερειακών υπηρεσιών, δομών και διακριτών χώρων συγκεκριμένα στα επιταγμένα γεωτεμάχια, σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη και την κατασκευή περιμετρικής περίφραξης τύπου ΝΑΤΟ.

Δείτε στην gallery την απόφαση:

Οι εργασίες, σύμφωνα με την απόφαση, αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθούν στην τοποθεσία Κρητικού Λάκος/Ψείρα στο δήμο Χίου, στην τοποθεσία «Καράβας» στη Μυτιλήνη και στην τοποθεσία «Ζερβού» στο δήμο Ανατολικής Σάμου. Σχετικά με τη δαπάνη των υπό ανάθεση έργων, ανέρχεται σε 1.098.032,83 ευρώ για τις εργασίες περίφραξης και καθαρισμού στη Χίο, 899.434,53 ευρώ για το αντίστοιχο έργο στη Μυτιλήνη και 997.576,84 ευρώ για τη Σάμο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Πέθανε η 24χρονη Γιολάντα - Η όμορφη δασκάλα έφτασε να ζυγίζει μόνο 29 κιλά