ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΔΕΗ

Πάτρα: Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΔΕΗ
Νέα κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ και του ΜΑΣ μαζί με τα συνδικάτα οικοδόμων και μετάλλου πραγματοποιήθηκε...

Νέα κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ και του ΜΑΣ μαζί με τα συνδικάτα οικοδόμων και μετάλλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτίριο της ΔΕΗ στην περιοχή του Πελεκάνου, στην Πάτρα. Στόχος της κίνησης αυτής είναι η επανασύνδεση του ρεύματος σε οικογένειες ανέργων που για μια ακόμα φορά η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα.

Σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Καταγγέλλουμε τη ΔΕΗ γιατί κάνει πλάτες σε μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής και στη περιφέρεια Δ. Ελλάδας που χρωστάνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, την ίδια ώρα που κόβει το ρεύμα σε οικογένειες ανέργων, αυτοαπασχολούμενων που είναι έτοιμοι για λουκέτο και σε φτωχούς αγρότες. Δεκάδες εργαζόμενοι και άνεργοι καταγγέλλουν τη στάση της ΔΕΗ και συγκεκριμένα του υπεύθυνου για τους διακανονισμούς κ. Καπερώνη, ο οποίος ζητάει υπέρογκα ποσά από άνεργες οικογένειες για να προχωρήσει σε επανασύνδεση ή διακανονισμό. Απαιτούμε: Μείωση κατά 30% των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, καθώς και την απαγόρευση διακοπής ρεύματος, ύδρευσης και σταθερού τηλεφώνου.»

Δείτε το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το ΠΑΜΕ

Πηγή: thebest

Ροή Ειδήσεων