ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Αποκάλυψη από το γιο της 58χρονης που νοσεί

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Αποκάλυψη από το γιο της 58χρονης που νοσεί
IN TIME

Για την κατάσταση που βιώνει μίλησε η 58χρονη -κρούσμα κοροναϊού- που ήταν στο ταξιδιωτικό γκρουπ στους Αγίους Τόπους, και ο γιος της, Μανώλης Καλογερόπουλος.

Όπως τόνισε η 58χρονη στο Mega: «Την Τετάρτη με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχετε ταξιδέψει και παρακαλώ να έρθετε, να κάνουμε μία εξέταση. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε πυρετό, ούτε βήχα, πήγα έκανα την εξέταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδος, μου είπαν ότι είμαι θετική, μου είπαν να είμαι σε κατ’οίκον περιορισμό. Και είμαι.

Βγήκαμε, το είπαμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο, αλλά ό,τι και να είχαμε, και λέπρα να είχαμε, και AIDS να είχαμε, δεν έχει δικαίωμα κανένας να παίζει με τον πόνο του άλλου».

Από την πλευρά του, ο γιος της 58χρονης, Μανώλης Καλογερόπουλος, ανέφερε ότι η μητέρα του δεν έχει κανένα σύμπτωμα και μέχρι να διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό, κυκλοφορούσε κανονικά στον Πύργο και συναναστρεφόταν με κόσμο.

«Όταν επέστρεψε εδώ η μητέρα μου, δεν υπήρχε ακόμα κρούσμα στην Ελλάδα, οπότε κυκλοφορούσε και έκανε τις δουλειές της κανονικά για 4-5 μέρες, καθώς συμπτώματα δεν εμφάνισε ποτέ. Φαινομενικά είναι απολύτως υγιής».

«Αυτή τη στιγμή η μητέρα μου βρίσκεται απομονωμένη σε ένα κτήμα, δεν είναι μέσα στην πόλη. Ακόμα κι εμείς οι ίδιοι δεν τη βλέπουμε για να προφυλαχτούμε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Κρούσματα σε Γαλάτσι και ισραηλινή πρεσβεία - Κλείνει το ΙΒ του Κολλεγίου Αθηνών

Κοροναϊός: Αποκάλυψη - «βόμβα» καθηγητή Ιατρικής για τρία από τα κρούσματα στην Αττική

Σχετικές ειδήσεις