ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - Ζέρβας: Αίτημα για απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλία - Βόλτα σε συγκεκριμένες ώρες

Θεσσαλονίκη - Ζέρβας: Αίτημα για απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλία - Βόλτα σε συγκεκριμένες ώρες

Αίτημα για άρση της κυκλοφορίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά τις απίστευτες σκηνές που κατεγράφησαν σήμερα, όπου εκατοντάδες πολίτες έκαναν χαλαρή... βόλτα δίπλα στη θάλασσα, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον.

Δραστικά μέτρα θα λάβει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπως ανέφερε στο Mega υπέβαλε αίτημα στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά, για απαγόρευση της κυκλοφορίας στην παραλία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η παραλία θα κλείσει και κανείς δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί κατά τις συγκεκριμένες ώρες, ενώ όποιος παραβιάσει το μέτρο, το οποίο αναμένεται να εγκρίνει η κυβέρνηση, θα πληρώνει πρόστιμο 150 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα από το μεσημέρι της Τρίτης θα αρχίσουν να γίνονται συστάσεις και από την Τετάρτη (01/04) το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύει κανονικά και με κάθε αυστηρότητα.

Αφορμή για το αίτημα, ήταν οι εικόνες που αντίκρισε ο κ. Ζέρβας το απόγευμα της Δευτέρας στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του OPEN που ακολουθεί οι εικόνες είναι τουλάχιστον ντροπιαστικές, καθώς πολίτες βγήκαν κατά δεκάδες για τρέξιμο, άλλοι περπατούσαν με καφέδες στο χέρι και άλλοι έκαναν τη βόλτα τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο κ. Ζέρβας νωρίτερα είχε μιλήσει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, προανήγγειλε αυστηρά μέτρα, «Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση, τότε θα πάμε στο "plan B" και θα υπάρξει απαγόρευση και περιορισμός στη Νέα Παραλία. Την κλείνουμε και τελείωσε».

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πότε θα βγούμε από το σπίτι; - Όλη η αλήθεια και τα 4 σενάρια για την επόμενη ημέρα