ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Λάρισα: Νέο κρούσμα στη Νέα Σμύρνη - 18χρονη Ρομά θετική στον Covid-19

Κορονοϊός - Λάρισα: Νέο κρούσμα στη Νέα Σμύρνη - 18χρονη Ρομά θετική στον Covid-19
Associated Press

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε μία 18χρονη από τον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Σύμφωνα με το larissanet, o σύζυγος της 18χρονης έχει προσβληθεί από τον Covid-19 και νοσηλεύεται στην «Αρωγή». Για αυτό και οι γιατροί προχώρησαν σε λήψη δείγματος το οποίο και βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Η γυναίκα φέρει ελαφρά συμπτώματα και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα παραμένει σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σήμερα, Δευτέρα 13 Απριλίου, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας προχώρησε συνολικά στον έλεγχο 52 δειγμάτων για COVID-19 και τα υπόλοιπα 51 δείγματα ήταν αρνητικά.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Στους 99 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ένας ακόμη συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του το τελευταίο 24ωρο, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανόντων να ανέρχεται πια σε 99, εκ των οποίων οι 26 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 72 έτη και το 89% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, 31 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Δευτέρα (13/04), με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 2.145.

Παράλληλα, 73 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Οι 17 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες.Το 81% έχει υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια στιγμή, 16 άνθρωποι έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Τέλος, έχουν ελεγχθεί περισσότερα από 43.400 κλινικά δείγματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το σπάνιο φαινόμενο που άφησε άφωνους χιλιάδες ανθρώπους εν μέσω πανδημίας (pics)