ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση! Ελληνίδα υπουργός εξομολογείται: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί» (pics)

Συγκίνηση! Ελληνίδα υπουργός εξομολογείται: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί» (pics)

Στην αποκάλυψη πως θα ήθελε να υιοθετήσει παιδί προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου σε συνέντευξή της.

Μιλώντας για τις αναδοχές και τις υιοθεσίες η Δόμνα Μιχαηλίδου αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ότι:

«Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τις αναδοχές και τις υιοθεσίες είναι προτεραιότητα τόσο δική μου όσο και του πρωθυπουργού. Τον Δεκέμβριο του 2019, πραγματοποιήσαμε στο Ζάππειο εκδήλωση με τίτλο «Μια οικογένεια για κάθε παιδί», παρουσία του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης, φορέων και πολιτών. Θέλαμε με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουμε το συγκεκριμένο θέμα, καθώς είναι γνωστό ότι την ίδια στιγμή που ζευγάρια προσπαθούν να αναλάβουν τη φροντίδα ενός παιδιού, παιδιά βρίσκονται σε δομές προστασίας. Δεσμεύθηκα ενώπιον του κόσμου ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, τάχιστα, για να μπορέσουν περισσότερα παιδιά να λάβουν τη φροντίδα που τους αξίζει».

Δείτε την gallery:

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση για τον αν η ίδια θα υιοθετούσε ένα παιδί, απαντάει: «Θα υιοθετούσα, ναι. Είναι μια σκέψη που ανέκαθεν υπήρχε στο μυαλό μου. Απαιτείται, βέβαια, ο σωστός χρόνος και το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάθε παιδί μπορεί να απολαμβάνει όλη την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζει. Πιστεύω ακράδαντα ότι το οικογενειακό περιβάλλον είναι το πλέον κατάλληλο για τη σωστή ανάπτυξη κάθε παιδιού».

Τέλος δεν διστάζει να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή «Τον περιορισμένο χρόνο που έχω χαίρομαι που μπορώ να τον μοιράζομαι με έναν άνθρωπο που με στηρίζει», καταλήγει η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Λουτράκι: Αυτοί είναι οι 4 φίλοι που βρήκαν φρικτό θάνατο ενώ έψαχναν για λίρες

Σχετικές ειδήσεις