ΕΛΛΑΔΑ

Καθίζηση σε δρόμο στο Παλαιό Φάληρο – Διεκόπη η κυκλοφορία

Καθίζηση σε δρόμο στο Παλαιό Φάληρο – Διεκόπη η κυκλοφορία
Intime News/αρχείου

Καθίζηση οδοστρώματος λόγω της έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία επί της οδού Αφροδίτης στο ύψος της οδού Αγίου Αλεξάνδρου έως την οδό Αριάδνης.

Μεταβολή παρουσίασε ο καιρός από τη Δευτέρα και πολλές περιοχές της χώρας ήρθαν αντιμέτωπες με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

Οι ουρανοί «άνοιξαν» και στην Αττική από αργά το βράδυ της Δευτέρας, με τις έντονες βροχοπτώσεις να συνεχίζονται και σήμερα.

Τα νότια προάστια και ο Πειραιάς, είχαν τα πιο έντονα φαινόμενα.

Μάλιστα, λόγω και της έντασης των βροχοπτώσεων δεν έλειψαν και τα προβλήματα στους δρόμους, καθώς κεντρικές οδικές αρτηρίες μετατράπηκαν σε ποτάμια, κάνοντας δύσκολη τη διέλευση των οχημάτων αλλά και των πεζών.

Ο καιρός την Τετάρτη (27/05)

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλη τη χώρα ενώ υπάρχει πιθανότητα χαλαζόπτωσης κυρίως για τις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια και βορειοδυτικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, σύμφωνα με το meteo.gr.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 22, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 11 έως 22, στα νότια ηπειρωτικά από 12 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 16 έως 23, στην Κρήτη από 11 έως 24 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με μικρή ενίσχυση το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Λιάνη: Πήγε να κοινωνήσει και δεν την αναγνώρισε κανείς - Δείτε πώς είναι σήμερα