ΕΛΛΑΔΑ

ΤΩΡΑ: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Λαμίας – Χάος πριν τα διόδια Αφιδνών

ΤΩΡΑ: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών – Λαμίας – Χάος πριν τα διόδια Αφιδνών

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ρεπορτάζ: Ελένη Κολιοφούτη

Φαίνεται πως οι Αθηναίοι επέλεξαν τις κοντινές παραλίες της Αττικής για το κυριακάτικο μπάνιο τους, αλλά και τις κοντινές παραλίες της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα, η επιστροφή στην πρωτεύουσα να γίνεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή καθώς τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος του «Σείριος», ενώ από την Μαλακάσα τα οχήματα ακινητοποιούνται και μέχρι τα διόδια Αφιδνών πηγαίνουν… σημειωτόν!

Η εταιρεία «Νέα Οδός» έχει ανοίξει περίπου είκοσι ταμεία στον σταθμό διοδίων Αφιδνών, ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι αρκετά για να ανταποκριθούν στην αυξημένη κίνηση των οχημάτων. Δυνάμεις της Τροχαίας βρίσκονται επίσης ακριβώς μετά τα διόδια ώστε να επέμβουν αν χρειαστεί και να διευκολύνουν τους οδηγούς να μπουν με ασφάλεια στην πρωτεύουσα.

Ανάλογη είναι και η εικόνα στην είσοδο της Αθηνών – Κορίνθου. Χαμηλές ταχύτητες επικρατούν από το ύψος των Μεγάρων, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν σημαντικές καθυστερήσεις από το ύψος της Κακιάς Σκάλας μέχρι τα διόδια Ελευσίνας όπου για μια ακόμα Κυριακή επικρατεί κυκλοφοριακό χάος.

Τουλάχιστον στο εσωτερικό της Αθήνας η κατάσταση είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, με την κυκλοφορία στις κεντρικές λεωφόρους να διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αγιά Σοφιά: Σφυρίζει αδιάφορα η διεθνής κοινότητα! Ούτε λόγος για κυρώσεις – Τι θα κάνει η Αθήνα;