ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 58 δαγκωματιές από αγέλη σκύλων δέχτηκε 17χρονη

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 58 δαγκωματιές από αγέλη σκύλων δέχτηκε 17χρονη

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου σχηματίστηκεδικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, διότι προχθές το βράδυ, στον Πύργοέξι σκυλιά επιτέθηκαν σε 17χρονη ημεδαπή, προκαλώντας τη σωματική βλάβη,στο πόδι.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή μητέρας μιας 17χρονης η οποία δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων οι οποίοι τη δάγκωσαν 58 φορές, στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της κοπέλας περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε η κόρη της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

«Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30, το παιδί βγήκε έξω. Η κόρη μου, φυσικά, τα λατρεύει τα ζώα, δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ούτε να τα προκαλέσει, τίποτα», ανέφερε η μητέρα της άτυχης 17χρονης.

Και πρόσθεσε: «Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά γύρισε πίσω και είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της. Κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει έπανω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε. Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Προσπαθούσε να πάει σε έναν κύριο που είχε δει λίγο πιο κάτω, σε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να τη δει και να τη βοηθήσει».

Επίσης ανέφερε: «Δεν έβγαινε φωνή, δεν μπορούσε να φωναξει 'βοήθεια', είχε σοκαριστεί. Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, όποιος και έαν είναι, πήγε, τη βοήθησε και πήγε την κόρη μου στο νοσοκομείο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας: Οι κρίσιμες ημερομηνίες στις 9 και στις 25 Σεπτεμβρίου